Menu

FBI: Legendarisk rapstjerne modtog dødstrusler fra jødiske ekstremister

alt

FBI-dokumenter hævder at den legendariske rapstjerne Tupac Sharkur modtog dødstrusler og blev forsøgt afpresset for penge af den jødiske terrororganisation Jewish Defense League.

 

Den jødiske terrororganisation Jewish Defense League er igen kommet i søgelyset, efter at FBI i sidste uge offentliggjorde over 100 siders dokumenter tilknyttet til efterforskningen af den legendariske rapstjerne Tupac Sharkurs død tilbage i september 1996.

Ifølge FBI dokumenterne, viser undersøgelser foretaget tilbage i september 1997 at Tupac modtog dødstrusler og blev udsat for forsøg på pengeafpresning af Jewish Defense Leauge i USA.

”JDL og andre endnu ikke identificeret, har afpresset penge fra forskelige rapmusikstjerner via dødstrusler”.

”JDL har af og til kontaktet artister herunder Shakur telefonisk og påstået at deres liv var i fare og derefter tilbudt beskyttelse for et pengebeløb.”

Ifølge FBI blev Tupac sidste gang kontaktet af JDL den 7 september 1996, selv samme dag han blev skudt efter at have set en Mike Tyson boksekamp. Tupac blev erklæret død den 13 september 1996.

Selv om JDLs trusler er nævnt flere steder i de offentligjorte dokumenter er organisationen, som er aktiv i flere lande, aldrig blevet efterforsket for deres rolle i Tupacs død.

Dokumenterne hævder desuden, at foruden Tupac blev også den nu afdøde N.W.A rapper Eazy-E også kontaktet og truet af JDL, kort før han døde af AIDS tilbage i 1995. JDL fortsatte med at true Eazy-Es familie herunder kone og børn helt frem til slutningen af 1996.

FBI dokumenterne kan ses her.

Jewish Defense Leauge og flere kendte amerikanske rappere, herunder Eazy-E kom i mediernes søgelys allerede tilbage i 1990erne, da det kom frem at Jewish Defense Leauge af FBI blev undersøgt for hvidvaskning af penge via Ruthless Records. Den gang hed det fra Jewish Defense Leauges side at Eazy-E fik hjælp af Jewish Defense Leauge i forbindelse med dødstrusler fremsat af påstået nynazister.alt

Sagen viste sig at handle om mere end nogen påstået trusler fremsat af nynazister, i det FBI søsatte en undersøgelse i gang af Ruthless Records som de mistænkte Jewish Defense Leauge for at udnytte til at hvidvaske penge.

Set i lyset af de nye offentliggjorde FBI dokumenter, kan det tyde på at Jewish Defense Leauge fremsatte falske dødstrusler mod kendte amerikanske rapstjernerne og derefter tilbyd dem beskyttelse for penge, kort sagt pengeafpresning.

I Danmark har det danske Trykkefrihedsselskabet via deres formand Lars Hedegaard forbindelse til Jewish Defense Leauge i Canada. 

Trykkeselskabs formand i samarbejde med terrororganisation

Kilde: euroweb.com/FBI

Last modified onSunday, 18 August 2013 14:47

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?